KiK

O nas

KiK – odlična moda in dodatki po ugodnih cenah!

Pri KiKu vsak dan najdete izjemne ideje za Vaš videz in fantastične izdelke za Vašo družino. Obiščite KiK in odkrijte modna oblačila vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Uresničite svojstven stil ob bogati ponudbi modnih oblačil za ženske in moške, otroke ter oblačil večjih velikosti.

KiK Vas bo presenetil s številnim izdelki za Vaš dom – od kuhinje, do spalnice ter vse do balkona in vrta. Prav tako se vedno najde nekaj za Vaše najmlajše: obiščite poslovalnico KiK in raziščite pestro ponudbo otroških igrač ter sijajnih pisarniških izdelkov in izdelkov za ustvarjanje.

KIK. Kdo smo.

Z otvoritvijo prve poslovalnice KiK v kraju Düsseldorf Gerresheim leta 1994, je ustanovitelj Stefan Heinig ustvaril temelj ene izmed najuspešnejših podjetniških zgodb nemške maloprodaje. Uspeh podjetja KiK Textilien und Non-Food GmbH temelji na razvoju novega podjetniškega modela: tekstilni diskont.

Dandanes se KiK nahaja na lestvici najboljših deset med največjimi ponudniki v nemški maloprodajni panogi in obsega več kot 3.400 poslovalnic v Evropi – od tega 2.600 poslovalnic v Nemčiji.

Ponudba kakovostno dobrih in cenovno ugodnih tekstilnih izdelkov predstavlja jedro našega poslovanja in predstavlja 70-odstotni delež celotnega asortimana. Naša ponudba je dopolnjena s široko izbiro izdelkov Non-Food.

Več kot 24.000 sodelavcev prispeva k uspehu in letni rasti števila poslovalnic podjetja KiK.

ci_kik-logo_300dpi

Kontakt.